Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 7 tennispleinen, 3 padelplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Whatsapp groepen Tennis

Whatsapp groepen Tennis

Wil je nieuwe leden leren kennen of kan je niet meteen iemand vinden om tegen te tennissen? Ontbreekt er nog iemand voor jullie dubbel? Heb je onverwacht een uurtje tijd om te tennissen? Maak jezelf dan lid van één van onze whatsapp groepen.

Er zijn momenteel twee groepen voor de volwassenen: beginners en gevorderd. In de beginners groep kan iedereen zich lid maken die minder dan 3 jaar tenniservaring heeft.
Indien je al wat meer tenniservaring hebt, dan kan je lid worden van de groep gevorderden. Als je dan vrij bent of als je iemand wilt uitdagen, zet je een berichtje in de groep:
  • Geef aan wanneer je wil spelen en wat je niveau is
  • Kijk wie er reageert en spreek af

Klik hieronder op de link van de groep(en) waar je lid van wenst te worden. Je kunt je op elk moment ook weer uitschrijven uit een groep.