Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 7 tennispleinen, 3 padelplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Inschrijven voorjaarsinterclub Padel 2022

Inschrijven voorjaarsinterclub Padel 2022

De voorjaarsinterclub Padel gaat door van het laatste weekend van de paasvakantie tot eind juni. Kapiteins kunnen vanaf nu tot 11 februari een ploeg inschrijven voor de voorjaarsinterclub Padel.

  • Enkel kapiteins schrijven een ploeg in.
  • Alle ploegen moeten ingeschreven zijn voor 11 februari 2022.
  • Elke kapitein is verantwoordelijk voor een voldoende aantal spelers in zijn team (minimum 4-maximum 8).
  • Bekijk het overzicht van de reeksen interclub padel op de website van Tennis Vlaanderen.

Nieuw in 2022:

  • Schweppes Padel Interclub (voorjaar): ploegen worden samengesteld op basis van de som van de klassementen van de spelers per rotatie (rotiatie 1 = match 1 + 2, rotatie 2 = match 3 + 4, rotatie 3 = match 5 + 6).
  • De Gemengde P100 reeks wordt in het voorjaar 2022 niet meer georganiseerd, maar niet getreurd, in het najaar komt er een nieuwe format voor de gemende teams met uitgebreide reeksen!

Wil je graag interclub spelen maar heb je nog geen ploeg? Schrijf je in op de reservelijst.

Binnen onze club zal een team bestaande uit Björn Bleux, Jan Brems, Mathias Grauls en Peter Vernijns het hele interclubgebeuren coördineren.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar