Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 7 tennispleinen, 3 padelplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Inschrijven najaarsinterclub Padel 2021

Inschrijven najaarsinterclub Padel 2021

De najaarsinterclub Padel gaat door van 24 september tot 19 december. Kapiteins kunnen vanaf nu tot 27 juli een ploeg inschrijven voor de najaarsinterclub Padel.

  • Enkel kapiteins schrijven een ploeg in.
  • Alle ploegen moeten ingeschreven zijn voor 27 juli 2021.
  • Elke kapitein is verantwoordelijk voor een voldoende aantal spelers in zijn team (minimum 4-maximum 8).

Binnen onze club zal een team bestaande uit Björn Bleux, Jan Brems, Mathias Grauls en Peter Vernijns het hele interclubgebeuren coördineren.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar

Categorieën en inschaling

Er zijn verschillende afdelingen (niveaus) en 3 categorieën (open, dames, gemengd). Spelers moeten spelen in de afdeling van hun padelklassement of in maximaal 1 afdeling hoger.  In een lagere afdeling spelen dan je padelklassement mag niet.

Inschaling padelklassement

  •  Spelers die nog geen competitievorm van padel speelden en zich voor de eerste keer willen inschrijven voor de Interclub of Padel Tour, worden ingeschaald op basis van hun tennisklassement:

Categorieën en afdelingen