Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 6 tennispleinen, 6 padelpleinen, een multifunctioneel jeugdplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij Smash Kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Smash Kermt

Accommodatie

Onze sfeervolle accommodatie bevindt zich binnen het gemeentelijk sportcampuspark Ten Hove in Kermt-Hasselt. Er is een ruime parking voorzien voor auto’s en fietsen.

TENNIS

De club beschikt over 6 volwaardige gravelterreinen. Onze leden zijn zo verzekerd van een optimale buitenaccommodatie voor zowel recreatief tennis als voor diverse (club)competities. Alle terreinen worden deskundig onderhouden waardoor de spelers in optimale omstandigheden kunnen tennissen. Er kan outdoor getennist worden vanaf april tot eind september. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven een aantal pleinen ook in oktober en november beschikbaar.

CLUBHUIS

Op het zuiders gelegen terras kan je rustig verpozen, ondertussen genietend van een drankje en mogelijk een aangename wedstrijd. 
De kleintjes kunnen in de speeltuin of op het multifuctionele jeugdpleintje genieten terwijl hun verantwoordelijken toekijken, een terrasje meenemen of aan ’t sporten zijn in de nabije buurt.
Na een (ont)spannende match kan je terecht in onze kleedkamers met doucheruimtes die aan alle hygiënische voorwaarden voldoen.

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: 17.00u tot 24.00u
Zaterdag en zondag: 10.00u tot 20.00u

PADEL

De club beschikt over zes padelpleinen.

Padel kan zowel in de zomer als in de winter buiten gespeeld worden.  Op deze manier kunnen onze leden ook in de winter binnen de club blijven sporten.