Onze sfeervolle accommodatie bevindt zich binnen het gemeentelijk sportcampuspark Ten  Hove in Kermt-Hasselt. Er is een ruime parking voorzien voor auto’s en fietsen.

De club beschikt verder over 8 volwaardige gravelterreinen en 1 mini-terrein. Onze leden zijn zo verzekerd van een optimale buitenaccommodatie voor zowel recreatief tennis als voor diverse (club)competities. Alle terreinen worden deskundig onderhouden waardoor de spelers in optimale omstandigheden kunnen tennissen. Wij vragen dan ook om onze accommodatie begripvol te gebruiken zodat iedereen er volop kan van genieten.

Op het zuiders gelegen terras kan je rustig verpozen, ondertussen genietend van een drankje, een hapje en mogelijk een aangename wedstrijd. Onze uitbaters staan erop de leden optimaal te verwennen tijdens de ruime openingstijden.

De kleintjes kunnen in de speeltuin genieten terwijl hun verantwoordelijken toekijken, een terrasje meenemen of aan ‘t sporten zijn in de nabije buurt.

Na een (ont)spannende match hoort een verkwikkende douche. Hiervoor kan je terecht in onze kleedkamers met doucheruimtes die aan alle hygiënische voorwaarden voldoen. Alle ingrediënten zijn aanwezig spelers onder de meest optimale omstandigheden hun hobby te laten uitoefenen. Wij staan alvast met open armen klaar om je te begroeten.

Van harte welkom !    

CLUBGEGEVENS  
TC SMASH KERMT
Ten Hove 12B
3510 Kermt – Hasselt
Tel : 011-255560

rek. nr BE20 2350 1138 2556 Lidgelden / Bestuur
rek. nr BE92 0018 4063 5523 Jeugd / Lessen