Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 7 tennispleinen, 3 padelplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Smash Kermt

Padel

Gezien het groeiende succes van padel hebben we tijdens het winterseizoen van 2021 besloten om als club nog drie bijkomende padelpleinen aan te leggen. We hebben de bestaande padelvelden gekopieerd richting tennisplein 8.

We zijn ervan overtuigd dat door deze beslissing, rekening houdend met de wensen van onze leden en die van de dorpsraad (Ten Hove site), een mooi evenwicht is bekomen om voor de verre toekomst in zomer en winter een knappe tennis- en padelclub aan te bieden waar iedereen zich zal thuis voelen.

Vanaf de zomer 2022 stelt onze club dus 6 tennis- en 6 padelpleinen ter beschikking aan jullie!

De ledenstop is opgeheven en iedereen kan zich nu lid maken voor het seizoen dat loopt van 1/4/2022 tot en met 31/3/2023. We vinden het wel belangrijk dat onze leden voldoende kans krijgen om te spelen en zullen dit dan ook nauwlettend monitoren. Indien nodig zal er dan opnieuw een ledenstop doorgevoerd worden.