Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 7 tennispleinen, 3 padelplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Lessen Padel

Lessen Padel

Je kunt nu inschrijven voor de zomerlessen padel. Deze starten vanaf de week van 30 mei 2022.
Lees de beschrijving goed, want er zijn een aantal aanpassingen ingevoerd!

TRAINERS:

 • Mathias Grauls, hoofdtrainer en padelverantwoordelijke
 • Jonas Cunen
 • Geert Loncke

WAT:

Je kunt padelles volgen via verschillende lessenreeksen. Lees hieronder de beschrijving om te weten wat voor jou het meest geschikt is.
We hebben een aantal aanpassingen gedaan aan de lessenreeksen:
Alle lessenreeksen zijn vanaf nu 5 lessen van telkens 1,5 uur.
Je kunt vanaf nu enkel les volgen in groepen van 3 personen.

 • Reeks 1:Start to padel/basispadel
  Je leert in deze lessenreeks de basis van padel die nodig is om een normale wedstrijd te kunnen spelen. Het niveau van de oefeningen/techniek wordt aangepast aan het niveau van de spelers.
 • Reeks 2: vervolg
  Dit is een reeks die verder gaat op reeks 1. Je bent niet verplicht om reeks 1 gevolgd te hebben, maar we gaan er wel vanuit dat je de basiskennis van reeks 1 hebt. De vervolgreeksen zijn opgesplitst in twee niveaus . Je hebt enerzijds een vervolgreeks voor beginnend/gemiddeld niveau en anderzijds één voor gevorderden.
  –> reeks 2 beginnend/gemiddeld niveau: Je krijgt een herhaling van reeks 1+ meer diepgaande technische info. Je zal het glas uitgebreid leren kennen (dubbele wand, diagonale achterwand,…)
  –> reeks 2 gevorderd niveau: Je krijgt geen herhaling van reeks 1, je ziet hier vooral nieuwe slagen zoals bajada/ vibora/ chiquita,… Ook zullen we ingaan op optimale verdedigings- en aanvalstechnieken.
 • Competitietraining
  We zouden graag dit concept op regelmatige basis willen doen. Dit heeft geen vast moment. We houden jullie op de hoogte via de whatsapp groepen/ facebook pagina als we deze trainingen organiseren. Je speelt dan gedurende 1.5 uur een match bestaande uit drie spelers en een trainer. De trainer verbetert tijdens de match het tactisch aspect en spelinzicht van de spelers.

 • Losse lessen
  Heb je geen tijd voor een hele reeks, zijn de vooropgestelde lesmomenten niet geschikt of wil je enkel een bepaald onderwerp, dan mag je me gerust contacteren voor iets uit te werken.

  ***Twijfel je over de keuze van jouw lessenreeks ? Bel of stuur dan naar onderstaand nummer en dan bekijken we samen wat voor jou het beste is ! 0495/48 05 77

WANNEER:

 • Alle lessenreeksen starten in de week van 30 april gedurende 5 weken.
 •  maandag tot en met donderdag van 18u tot 21u en zaterdag van 10u tot 13u
  *** ER IS 1 WEEK PAUZE TIJDENS HET TORNOOI IN DE WEEK VAN 6 JUNI ***

PRIJS:
De onderstaande prijzen zijn dus de prijzen die je per persoon betaalt voor 7.5 LESUREN indien je les volgt in een groep van 3 personen. De prijs is uiteraard goedkoper als je PADEL LID bent.

  Wel lid (padel) Niet lid
3 spelers 70 € 110 €
     

WAAR:
TC Smash Kermt, Ten Hove 12B, 3510 Kermt

Je ontvangt voor de start van de lessen een mail met de planning en het te betalen bedrag.

Belangrijk: indien je als groepje wit inschrijven, moet iedereen van dat groepje zich individueel inschrijven. Je kunt dan de namen opgeven met wie je wilt ingedeeld worden.