T.C. Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 8 buitenpleinen en gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
TC Smash Kermt

Tornooien Tennis

Iedereen die lid is van Tennis Vlaanderen kan inschrijven voor een tornooi. Wanneer je lid bent van TC Smash Kermt, ben je ook automatisch lid van Tennis Vlaanderen. De meeste clubs richten jaarlijks één of meerdere tornooien in. De wedstrijden zijn onderverdeeld in verschillende reeksen volgens klassementen en leeftijdsgroepen. De wedstrijden die je op een tornooi speelt zijn officiële wedstrijden en tellen mee voor je klassement.

Ook TC Smash Kermt organiseert een jaarlijks OPEN TORNOOI tijdens de eerste weken van augustus. In 2021 zal het tornooi doorgaan van 2 tot en met 15 augustus.

Benieuwd waar jij aan de slag kan? Log in en ga naar je spelersdashboard. Daar kan je de toekomstige tornooien in je buurt bekijken, volgens jouw leeftijd en niveau.

Speel je je eerste tornooi?

Bekijk de praktische handleiding. Je kan ze ook terugvinden in de infotheek bij ‘Over Tennis Vlaanderen’ – ‘Handleidingen www.tennisvlaanderen.be’.