Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 7 tennispleinen, 3 padelplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Lessen Padel

Lessen Padel

 

TRAINERS:

–>Mathias Grauls, hoofdtrainer en padelverantwoordelijke 
–>Jonas Cunen
–>Geert Loncke

WAT:

Je kan Padelles volgen via verschillende lessenreeksen. Lees hieronder de beschrijving voor te weten wat voor jou het meest geschikt is**

 1. Start to Padel:
  Start to padel is een startersreeks voor spelers met geen padelervaring. Tenniservaring is niet vereist. Via deze weg leer je de absolute basis van de padel kennen. Focus zal hier minder liggen op tactiek en techniek, maar meer op spelplezier. Na deze reeks kan je zelfstandig een eenvoudige wedstrijd spelen. Start to padel bestaat uit een lessenreeks van 5 lessen van telkens 1 uur.
 2. Basislessen:
  De basislessen is een lessenreeks voor spelers met enige padelervaring. Dit zou ook een instapreeks kunnen zijn voor spelers met veel tenniservaring. Via deze lessen verdiep je je meer in het technische en tactische aspect. je leert het glas op al zijn manieren kennen. De basis lessenreeks bestaat uit 2 delen:
  –>DEEL 1: reeks van 5 lessen van telkens 1 uur.
  –>DEEL 2: reeks van 5 lessen van telkens 1 uur die verder gaat op deel 1.
 3. Losse lessen
  Heb je geen tijd voor een hele reeks, zijn de vooropgestelde lesmomenten niet geschikt of wil je enkel een bepaald onderwerp, dan mag je me gerust contacteren voor iets uit te werken.

  Er wordt standaard getraind met 3 of 4 personen. Alleen of met 2 is ook mogelijk, maar enkel op aanvraag.

  ***Twijfel je over de keuze van jouw lessenreeks ? Bel of stuur dan onderstaand nummer en dan bekijken we samen wat voor jou het beste is ! 0495/48 05 77

WANNEER:
-Alle lessenreeksen starten in de week van 8 november gedurende 5 weken.
-maandag tussen 16u30 en 19u30
-vrijdag tussen 17u en 21u

op latere termijn zullen er nog lesmomenten mogelijks zijn, info volgt nog

In de mate van het mogelijke wordt er rekening gehouden met de aangeduide voorkeur van de inschrijving.

PRIJS:
Onderstaande prijzen is dus de prijs die je per persoon betaalt voor 5 lesuren in functie van een lesgroepje van 3 of 4 personen. De prijs is uiteraard goedkoper als je PADEL LID bent.

  Wel lid (padel) Niet lid
3 spelers 55 € 85 €
4 spelers 40 € 65 €

WAAR:
TC Smash Kermt, Ten Hove 12B, 3510 Kermt

Je ontvangt voor de start van de lessen een mail met de planning en het te betalen bedrag.

Belangrijk; indien je als groepje wit inschrijven, moet iedereen van dat groepje zich individueel inschrijven. Je kunt dan de namen opgeven met wie je wilt ingedeeld worden.