Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 6 tennispleinen, 6 padelpleinen, een multifunctioneel jeugdplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij Smash Kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Smash Kermt

Open tornooi 2023

Het Open Tornooi 2023 zit er weer op. Ondanks de vele regen was het toch een geslaagd tornooi waarbij het weer ons gelukkig niet in de steek liet tijdens de sponsoravond. Veel dank aan onze sponsorverantwoordelijken Anton Rober en Nadia Lepot voor de organisatie en iedereen (Yves, Janna, Joeri, Karolien….hopelijk vergeten we niemand) die geholpen heeft om er een gezellige avond van te maken. De Open Party die volgde was ook weer een topeditie dankzij DJ Nightcrow (clublid Kevin Vancraybex) en onze fantastische leden die er steeds weer een feestje van weten te maken.

Het tornooi werd tenslotte afgesloten met een zeer mooi finaleweekend waarbij er nog heel wat eigen leden de finale speelden en wonnen. Een dikke proficiat aan alle finalisten en winnaars. Bekijk hier de gespeelde finales en winnaars: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/tornooi-dagplanning?tornooiId=100952

Uiteraard ook een dikke merci aan onze infrastructuurmannen, Lode en Remy, die weer knap werk hebben geleverd. Zij zijn de onmisbare schakel in onze club die er telkens weer voor zorgen dat de alles op en rond te terreinen in orde is.

Veel dank ook aan Geert en zijn team voor het runnen van de kantine tijdens de drukke tornooiweken. 

Tenslotte en niet in het minst heel veel dank aan onze wedstrijdleiding Bjorn, Jan, Dominique en Liam voor de vele uren en werk die ze weer in de organisatie hebben gestoken. Het is telkens  een hele klus om alle wedstrijden gepland en geregeld te krijgen maar ieder jaar weer leveren zij een puike prestatie af. Hoedje af!!!