Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 6 tennispleinen, 6 padelpleinen, een multifunctioneel jeugdplein en een gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij Smash Kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
Smash Kermt

Communicatie

Voor TC SMASH KERMT is communicatie naar de clubleden uitermate belangrijk. Het doorgeven van allerlei informatie, uitnodigen tot specifieke acties… moet op een zo efficiënt en direct mogelijke manier gebeuren en dus maakt de club gebruik van moderne communicatie media.

De belangrijkste informatiekanalen zijn:

De TC SMASH KERMT  website
De Home pagina van de website geeft op elk moment de meest recente aankondigingen en nieuwsberichten weer. De pagina is daarbij opgezet als centraal portaal voor elk lid waarbij hij of zij niet enkel de laatste nieuwtjes vindt, maar met eenvoudige klikken naar frequent gebruikte pagina’s kan gaan.
Voeg www.tcsmashkermt.be  dus zeker toe aan je favorieten!

De TC SMASH KERMT nieuwsbrieven
Op regelmatige tijdstippen versturen we een nieuwsbrief via email naar alle geregistreerde leden.
Op deze manier kunnen we korter op de bal spelen en worden de leden op regelmatige basis op de hoogte gehouden
Hou de nieuwsbrief dus zeker goed in de gaten voor alle informatie, nieuwtjes,…
Alle gepubliceerde nieuwsbrieven kan je ook terugvinden op de website van Tennis Vlaanderen in het clubdashboard van T.C. Smash Kermt onder ‘Clubnieuwsbrieven’.

De Tennis Vlaanderen App
Nieuwsberichten en evenementen worden ook steeds via de Tennis Vlaanderen App gedeeld. Via de app kun je ook een tennisterrein reserveren, de uitslagen van je favoriete spelers en interclubploegen volgen of een tennispartner vinden! Je kan de app downloaden via: Play Store (Android toestellen) of App Store (Apple toestellen)

Berichtenborden
Tenslotte gebruikt TC SMASH KERMT ook nog twee prikborden in de kantine als communicatiekanaal om iedereen op de hoogte te brengen van belangrijke informatie:
Een berichtenbord voor de jeugd.
Een berichtenbord met informatie en aankondigingen die belangrijk zijn voor alle clubleden.