TC Smash Kermt

T.C. Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze 8 buitenpleinen en gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T.C. Smash kermt dankzij de goede jeugdwerking, Start to Tennis en de vele andere activiteiten…
TC Smash Kermt

Competitie/Interclub training jeugd

INSCHRIJVING AFGESLOTEN. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de extra trainingsmomenten. Bij vragen kan u contact opnemen met Peter Weerts via mail:

Zomerlessen Tennis

VOLZET: Door de nieuwe lockdown zijn er enkel groepjes van 3 toegestaan. Dat wil zeggen dat we momenteel al aan onze maximum capaciteit zitten van aantal deelnemers. Je ontvangt voor de start van de lessen een mail met de planning en het te betalen bedrag. Vragen over tennislessen? Contacteer Thomas Grauls, , 0498/22 97 49

Zomertrainingen jeugd

INSCHRIJVING AFGESLOTEN. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de zomertrainingen van de jeugd. Indien u nog vragen heeft omtrent MultiMove of Kidstennis (Tennisles voor kinderen tot en met 8 jaar) kan u contact opnemen met Lise Janssens op . Heeft u vragen omtrent de tennislessen +8 jaar of de compensatieregeling dan neemt u best contact op met de hoofdtrainer van Q-ten Marc Vanpol via .

Zomerlessen Padel

Het zal ook mogelijk zijn om padellessen te volgen in de lente/zomer.  Meer informatie hierover volgt binnenkort. Deze lessen staan los van de gratis initatielessen die we begin april aanbieden.

Reservelijst Interclub Padel 2021

  Wil je wel interclub padel spelen maar heb je nog geen ploeg of ben je maar beperkt beschikbaar en zie je het wel zitten om af en toe in te vallen? Via deze link kun je jezelf op de reservelijst plaatsen: Inschrijven reservelijst Interclub Padel. Ben je kapitein van een interclubploeg en nog op zoek naar één of meerdere spelers? Hieronder vind je de lijst van de leden die zich ingeschreven hebben op de reservelijst.