Inschrijvingsdatum verlengd tot 12 maart!

De voorjaarsinterclub Padel werd door Tennis Vlaanderen opgeschoven en zal starten vanaf 16 april. Aangezien de padelpleinen klaar zullen zijn bij de start van het tennisseizoen en omdat er vraag naar was bij onze leden, hebben we besloten om als club alsnog aan de voorjaarsinterclub Padel deel te nemen. Kapiteins kunnen vanaf nu tot 12 maart een ploeg inschrijven voor de voorjaarsinterclub Padel.

  • Enkel kapiteins schrijven een ploeg in.
  • Alle ploegen moeten ingeschreven zijn voor 12 maart 2021.
  • Elke kapitein is verantwoordelijk voor een voldoende aantal spelers in zijn team (minimum 4-maximum 8) en dat de spelers zelf voor 10 februari hun (her)aansluiting in orde brengen.

Wil je graag interclub spelen maar heb je nog geen ploeg? Stuur een mailtje naar en dan plaatsen we je op de reservelijst.

Binnen onze club zal een team bestaande uit Björn Bleux, Jan Brems, Mathias Grauls en Peter Vernijns het hele interclubgebeuren coördineren.

Categorieën en inschaling

Er zijn verschillende afdelingen (niveaus) en 3 categorieën (open, dames, gemengd). Spelers moeten spelen in de afdeling van hun padelklassement of in maximaal 1 afdeling hoger.  In een lagere afdeling spelen dan je padelklassement mag niet.

Inschaling padelklassement

  •  Spelers die nog geen competitievorm van padel speelden en zich voor de eerste keer willen inschrijven voor de Interclub of Padel Tour, worden ingeschaald op basis van hun tennisklassement:

Categorieën en afdelingen